Connect with us

Celebek

20 évesen meghalt a gyönyörű modell! Így találtak rá.

Még csak 20 éves volt és előtte állt az egész élet – gondolhatják annak a gyönyörű lánynak a szerettei, aki a minap váratlanul elhunyt. Az is kiderült, mi okozta a modell halálát.

Felfoghatatlan tragédia történt Anglia keletpartvidéki városában: mindössze 20 évesen elhunyt a gyönyörű modell, Andreja Siaucilaite. A norfolki Great Yarmouthból származó lányra holtan találtak rá, a vizsgálat pedig azt mutatta ki, hogy egy „halálos nyaki nyomás” okozta a vesztét. A menyasszonyi ruhamodell holttestét az édesanyja azonosította, a meghallgatást pedig

@andrejaxchristi♬ original sound – andreja🐆🖤✨🍸

Családja és barátai gyászolják Andreját, akit „gyönyörű lánynak” és „inspirálónak” írtak le a szerettei. Egyik barátja, Lucas Jordan gyűjtést is indított, hogy a fiatal szépség édesanyja ki tudja fizetni a temetési költségeket, és eddig már több mint 12 ezer font, vagyis körülbelül 6 millió forint gyűlt össze.

„Minden adomány, legyen az kicsi vagy nagy, segít, és a temetés után megmaradt pénzt szétosztjuk azon jótékonysági szervezetek között, amelyek segítettek Andrejának a harcában” – idézte a Metro a barátja szavait. Egy másik barát, aki együtt is dolgozott a modellel, ezt mondta:

„Teljesen szívszorító. Egy gyönyörű lány kívül-belül… örökké fiatal. Gondolataim és imáim Andreja Siaucilaite családjával és barátaival vannak” – sújtotta le a halála híre.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top