Connect with us

Sztori

Elképesztő dologgal támadják Magyar Pétert – Reagált a politikus

Azt gondolom, hogy a magyar politikai közbeszéd eljutott abba az állapotba, amelyre már tényleg nincsenek szavak. Olyan jellegűek pedig bizonyosan nincsenek, amelyek a nyomdafestéket eltűrnék. A magyar véleménnyílvánosságot uraló Fidesz ugyanis úgy döntött, hogy a legalpáribb, legszégyenteljesebb trash irányba fog elindulni.

Sikerült ezzel a médiahadjárattal a Fidesznek eljutnia arra a szintre, ami mellett az általuk sokat szidott Mónika Show székfoglaló beszéd lehetne a Magyar Tudományos Akadémián.

Az elmúlt napokban különös figyelmet kapott Magyar Péter és Orbán Viktor európai parlamenti felszólalása, amely meglepő módon nem a politikai tartalom miatt vált beszédtémává, hanem egy egészen sajátos és méltatlan ügy kapcsán. A közösségi médiában és a kormányhoz közeli sajtóban, különböző interpretációk jelentek meg a két politikus találkozásáról, amelyek a politikai diskurzustól erősen eltérő irányba vitték a beszélgetést.

A helyzet akkor vált igazán szürreálissá, amikor számos befolyásos véleményvezér és sajtóorgánum – mint például a Mandiner, a Ripost, a Megafon közösség, valamint a Tények hírműsora – elkezdett arról vitatkozni, hogy vajon Magyar Péter egy bizonyos mozdulat során valóban megérintette-e saját nadrágját egy érzékeny ponton.

A történetet több platform is felfújta, és egyre bizarrabb fordulatot vett: Deutsch Tamás, Bayer Zsolt publicistaként, valamint Deák Dániel véleményvezérként is hozzájárultak ahhoz, hogy a közéleti diskurzus a méltatlanság irányába csússzon el.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, reagált az eseményekre. Facebook-posztjában elítélte a kormányközeli sajtó „mélyreható” érdeklődését, és hangsúlyozta, hogy az ilyen támadások helyett inkább a valódi problémákról kellene beszélni:

Ez az eset rávilágít arra, hogy a magyar közélet mennyire eltávolodhat a tényleges közéleti vitáktól, amikor egy mozdulat köré épül egész médiahadjárat. A szellemi kútmérgezés olyan szintjét mutatta be a Fidesz, amire nincs magyarázat, nincsenek szavak és nincs gyomor annak befogadására.

„Orbán Viktor mai rádióbeli szeánszának minden pontján villogott a hazugságvizsgáló gép. Eközben a miniszterelnök szellemi/erkölcsi hátországát jelentő Bayer Zsolt-Megafon-TV2-Deutsch Tamás négyes fogat övön aluli mélységekbe süllyedt (éhes disznó m@kkal álmodik).”

Végül hozzátette, hogy a Tisza Párt továbbra is a magyar emberek életét befolyásoló problémák megoldására koncentrál, nem pedig a politikai bulvárra.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top