Connect with us

Sztori

Újra megszólalt Magyar Péter korábbi barátnője,ezt nézd mit állít egy videóban

Vogel Evelin szerint Magyar Péterék egy papírra írták, hogyha nem csinálja azt, amit akarnak, tönkreteszik az életét

Vogel Evelin ezúttal egy saját videóval jelentkezett. Azt mondta, nem akarja elvenni a változás reményét, de szerinte pont Magyar személyisége áll ennek az útjában.YouTube-csatornáján tett közzé egy videót, amiben többek között arról beszél, hogy a Tisza párt elnöke megfenyegette őt, és szerinte Magyar átlépett egy olyan határt, amit senki nem engedhet meg magának.

Vogel Evelin még szeptemberben adott interjút az Indexnek, amiben elárulta, hogy, mikor és miért félt Magyartól, de mesélt a Tisza Párt megalakulásáról, és arról is, hogy viselkedett az exe az EP-választás kampányában.

Vogel csütörtökön közzétett egy videót, miután elmondása szerint az Indexnek adott interjú óta rengetegen keresték meg azzal a kérdéssel, hogy miért állt a nyilvánosság elé.

„Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról úton-útfélen, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, hoz meg áldozatokat”

– mondta a videóban.

Ezután felidézte, pár hete Magyar Péter megkérte arra, hogy menjen el hozzá, vigye el a nála maradt dolgait.

„Amikor megérkeztem, egy kis szokásos chit-chat után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak.”

Vogel Evelin szerint Magyar és Radnai „fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon” vádolták, fantazmagóriáltak és gyanúsították. Elmondása szerint azzal vádolták, hogy a Fidesznek dolgozik, és hogy elárulta őket.

„De most komolyan, köpni-nyelni nem tudtam. Mert nem elég, hogy ennyire viharos és sokszor nyomasztó volt a közös életünk, a kapcsolatunk, de zárásként még meg is fenyeget, és nem is akárhogyan. Ekkor jött el az a pont, amikor elhatároztam, hogy beszélni fogok, szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát.”

Azt is hozzátette, hogy közben beszélt több másik „tiszással” is, akik hasonló élményekről számoltak be. Ez is közrejátszott abban, hogy végül felkeresett néhány újságírót, és az Index volt az, amelyik a leghamarabb reagált.

„Higgyétek el, én nem akarom elvenni a változás reményét vagy lehetőségét. De azt gondolom, hogy nagyon nem mindegy, hogy ki és milyen értékek mentén szeretne változást hozni ebbe az országba” – mondta Magyar Péter egykori barátnője.

Evelin azt is hozzátette, hogy az interjúval be akarta mutatni Magyar Pétert, és hogy a legelejétől kezdve vele dolgozott azért, „hogy a magyar politika egy több mint egy évtizedes válság után elindulhasson egy békés reform útján”. Mint mondta:

még mindig hisz ebben a változásban, de attól tart, hogy pont Magyar személyisége az, ami ennek útjába áll.

A videót azzal zárta: úgy döntött, hogy a saját felületén szeretne kommunikálni a továbbiakban, és a későbbiekben további részleteket ígért arról, amit „megélt és megtapasztalt”, hogy milyen értékek mentén kezdtek el dolgozni Magyarral együtt, és milyen értékekben hisz a mai napig.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top