Connect with us

Sztori

Baleset történt az M3-oson, teljes útzár mentőhelikopter a helyszínen

Baleset történt az M3-oson, teljes útzár mentőhelikopter a helyszínen

Úgy tudjuk, a baleset munkaterületen történt, egy nőt, aki az ottani munkafolyamatokat ellenőrzi, egy ott dolgozó jármű elgázolta.

A sérülthöz mentőhelikopter érkezett.

Fotó:Ludányi Márta

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópályán, Komárom térségében, műszaki átjáró kiépítése miatt a 89-es km-nél, mindkét irányban a belső sávot lezárták. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás 3-4 km.

Az M3-as autópályán, Füzesabony térségében, a Budapest felé vezető oldalon, egy személygépjármű padkára hajtott. A 113-as km-nél, a külső sávot lezárták.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Inárcs térségében, a 36-os és a 37-es km között, munkavégzés miatt egy sávon halad a forgalom. A torlódás 2-3 km.

Csőtörés miatt vezettek be félpályás útzárat a 6-os főúton, Pécs és Szentlőrinc között. A 207-es km-nél fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es km között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötő út csomópontjában felújítási munkát végeznek. Várhatóan 10.11-ig a főutat lezárták, a forgalmat pedig önkormányzati utakra terelik.

12-es főúton, Nagymaros belterületén a 13-as km-nél befejezték a megrongálódott burkolat helyreállítását, így a továbbiakban az út korlátozás nélkül használható.

További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top