Connect with us

Sztori

Ledobta az atomot a Mol: különleges akció jön az üzemanyagokra

Elképesztő akciót hirdetett a Mol, melynek köszönhetően a benzines és a dízeles autótulajdonosok is olcsóbban tankolhatnak majd a töltőtállomásokon. 

Egy különleges kihívást hirdetett meg a Mol, amelyet ha teljesítünk, olcsóbban tankolhatunk az autónkba. Az akcióval azonban csak azok élhetnek, akiknek le van töltve a MOL Move applikáció, ugyanis ezen keresztül lehet csak csatlakozni a kihíváshoz – írja a Promotions.

Három kihívást hirdetett meg a MOL

A kihívás lényege, hogy el kell látogatni az ország valamelyik MOL kútjához október 2. és 13. között, tankolni kell bármelyik EVO vagy EVO Plus üzemanyagból, és máris a miénk lehet az a kupon, ami 10 Ft/liter kedvezményre jogosít minket a következő tankolásunkkor. Fontos tudni: a kupont csak egyszer lehet megszerezni, és a következő tankolásnál lehet beváltani, vagy legkésőbb 2024. november 3-ig.

Ezen kívül érvényben van még két MOL-os kihívás, amivel további kedvezményekre tehetünk szert. Ennek is az az egy feltétele van, hogy legyen letöltve a telefonunkra a MOL Move applikáció. Az egyik kihívás október 4-én jár le, tehát péntekig lehet már csak élni vele. Ennek a lényege, hogy három alkalommal kell ellátogatni valamelyik MOL kútra, tankolni kell minimum 25 liter üzemanyagot, és a harmadik után kapni fogunk egy 10 Ft/liter kedvezménykupont, ami a megszerzéstől számítva 7 napig érvényes.

A harmadik kihívás pedig október 6-áig érvényes: ez tulajdonképpen ugyanaz, mint az előző kihívás; minimum 25 liter benzint vagy gázolajat kell tankolni, és kapunk kupont, de ebben az esetben nem kell háromszor tankolni, hanem elég kétszer, és a második után kapjuk meg a kupont. Tehát ez a kihívás még tovább is tart, és jobban megéri, mert összességében nem kell 75 litert tankolni az autónkba, hogy kapjunk legközelebb kedvezményt, hanem elég hozzá 50 liter üzemanyag.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top