Connect with us

Sztori

Gigászok csatája! Árpa Attila és Bárdosi Sándor brutálisan egymásnak estek a ringben

Megtörtént a Sztárbox ma esti adásának legjobban várt mérkőzése, a Gigászok csatája. Az utolsó felvonásban egy gálamérkőzést láthattak a nézők, amelyben Árpa Attila és Bárdosi Sándor lépett ringbe egymás ellen. A nagy esemény pedig még egy plusz csavart is tartogatott, hiszen hosszú évek után visszatért a legenda, Kovács Kokó István is a ringbe, mint mérkőzésvezető.

A mérkőzés előtt Bárdosi Sándornak szavaztak nagyobb bizalmat a nézők 62,99 százalékkal, Árpa Attila 37,01 százalékkal kullogott mögötte.

Ringen kívül csattant el az első pofon

Kivételesen Csobot Adél helyett Szépréthy Roli ment be az öltözőkbe megkérdezni az ellenfeleket, hogy hogy érzik magukat, azonban addig-addig kérte Árpát, hogy üsse meg, amíg valóban megtörtént, már a ringen kívül az első ütés – persze a Mobilfoxos fiatal fejét közben sisak védte.

Egymásnak esett Árpa Attila és Bárdosi Sándor

Elérkezett a gigászok csatája, kiderült, ki az igazi férfi, ki az alfahím, kiben lakozik az igazi erő! – legalábbis így lett beharangozva a mérkőzés az azt megelőző pillanatokban. Ezzel szemben a ma látott többi mérkőzéshez képest lassabban, óvatosabban környékezte meg egymást Árpa Attila és Bárdosi Sándor.

Az olimpikon birkózó a magassága miatt hátrányból indult, bár sportmúltja abszolút mellette szólt. A mérkőzés alatt mindkét részről voltak erős ütések, a negyedik mérkőzés utolsó másodperceire azonban Árpa Attila elfogyott, és a mérkőzés végét jelző csengő megszólalása előtt jól hallhatóan kijelentette, hogy „nem bírom”. Így pontozással ért véget a mérkőzés.

A pontozóbírók egyhangú pontozással Bárdosi Sándort hirdették ki győztesnek.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top