Connect with us

Sztori

Friss hír jött Molnár Gusztávról, összetörtek a rajongók

Szívfacsaró interjút adott Molnár Gusztáv: „Nem hónapok, hanem hetek vannak hátra”

Rettenetes így látni.

Molnár Gusztávról tegnap újabb szívszorító képek láttak napvilágot: ismét az utcán fotózták le, ahol ittasan hevert – pedig úgy hírlett, hogy újra belekezdett az elvonóba, és minden erejével azon dolgozik, hogy megszabaduljon függőségétől.

Kedden az RTL Fókusz adott le egy vele készült interjút, amelyben nyíltan beszélt arról, hogyan küzd démonjaival és harcol az ital ellen, és hogy sokszor ez nem sikerül:

„A segítségnyújtás részét mondjuk nem értem, hogy miért az volt az első, hogy én le legyek fotózva ahelyett, hogy mondjuk szomjas vagyok-e, kérek-e egy pohár vizet vagy valami” – kezdte a RTL Fókuszban Molnár Gusztáv.

A Kiskegyednek korábban így beszélt függőségéről:

A legnagyobb szégyenérzet bennem ezzel kapcsolatban nem is amiatt van, hogy ez a dolog megtörtént, mert függő vagyok.

Erre a szégyenre aztán nagyon könnyű fogyasztani. Egy ideig nagyon jól bírja a szervezet, és aztán így 30 felett így elkezdi nem jól bírni, és amikor én 22-ben bekerültem ebbe az intézménybe, én akkor már tényleg a végét jártam. Minden belső szervem be volt gyulladva, a májam kezdte felmondani a szolgálatot, megvan a pillanat, amikor azt mondja egy orvos, hogy nem hónapok, hanem hetek vannak hátra – mesélte el a színész, akinek legújabb párkapcsolata is függősége áldozata lett.

Bár korábban azt nyilatkozták, hogy szakítottak, most kiderült, hogy volt párja továbbra is mellette áll a bajban.

„Pszichiátriára kerültem, bent töltöttem majdnem két hetet, és ez alatt a két hét alatt háromtól hatig van látogatási idő. Fél 3-kor minden nap ott volt, és hatig ott volt velem. Az egy másik dolog, hogy én most úgy döntöttem, hogy megkímélem őt a következő időszaktól. Végtelenül szeretem ezt a lányt, és nekem ő az életem szerelme. És lehet, hogy a függőségem miatt el fogom őt veszíteni örökre. Ez benne van a pakliban. De nagyon sok mindent veszítettem el az életem során a függőségem miatt. Nyilván a poharat én fogom meg mindig, itt vagyok lassan 38 évesen, és azt érzem, hogy igazából életemben nagyjából nagyon ilyen rövid időszakokra pont ezzel a lánnyal voltam egy picit is boldog, mert hogy nem ismerem a boldogság érzését” – folytatta.

Az interjú további részét a Blikken olvashatod el!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top