Connect with us

Sztori

Nagy bajban Molnár Gusztáv,a mentők elvitték az utcáról a színészt-Fotók

„Először magatehetetlenül feküdt, nem reagált semmire, majd felállt, el akart indulni, de hamar összeesett. Szerencséje is volt, mert majdnem az úttestre is kitántorgott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy ismét lefeküdt”. Molnár Gusztáv a jelek szerint tovább küzd a függőségével. Olvasónk szerint ezúttal már mentőt is kellett hívni hozzá, miután látták, ahogy az utcán hever.

Alig néhány hete, hogy a Blikk arról számolt be, miszerint Molnár Gusztáv ismét szakemberek segítségét kérte, miután a Blikk egyik olvasóriportere a főváros utcáin kapta lencsevégre őt, amint ittas állapotban feküdt. Akkor azt nyilatkozta, a fotók láttán rádöbbent, hogy ez így nem mehet tovább, ezért szakember segítségét kérte a függősége miatt.

„Az én küzdelmem eddig is a nyilvánosság előtt zajlott, a visszaesés is ennek a része. Lementettem a fotókat, hogy örökre emlékeztessenek erre. Nincs bennem harag, a rólam készült képek olyan tükröt tartottak elém, amibe többé nem akarok belenézni. Valójában megkönnyebbülést éreztem, nem bánom és nem is foglalkozom mások véleményével. Tiszta lappal indulok” – nyilatkozta akkor a színész, s úgy tűnt, a párjával is kibékült, ám a múlt héten a közösségi oldalán már jelét adta annak, hogy ismét gondokkal küzd, ugyanis – mint kiderült – nem volt hol aludnia az egyik este.

„Sziasztok. Lett egy kis lakásparám. Szombat és vasárnap estére szükségem lenne egy kanapéra, ahol estére meghúzhatom magam. Van esetleg ötlete valakinek, vagy tudna segíteni? Írhattok privátban is. Olvasom. Cserébe takarítok egyet, Budapestre gondoltam” – írta egy Facebook-bejegyzésben, amit azóta már törölt.

Ismét az utcán fotózták le

A jelek szerint a színész most ismét a démonaival küzdhet, a szerkesztőségünkhöz ugyanis újabb olvasói fotók érkeztek róla. Olvasónk szerint a képek hétfőn 18.30-kor a Rákóczi úton készültek.

„Először magatehetetlenül feküdt, nem reagált semmire, majd felállt, el akart indulni, de hamar összeesett. Szerencséje is volt, mert a nagy forgalom felé majdnem az úttestre is kitántorgott, de volt annyi lélekjelenléte, hogy ismét lefeküdt. Kérdezgettem, picit a szemét tudta mozgatni, vittem neki vizet, de ezután tárcsáztam a segélyhívót, akik nagyon profik voltak. Az esetkocsi nagyon hamar megérkezett a helyszínre, ahol szakszerű ellátást kapott” – számolt be a történtekről.

Molnár Gusztávot ismét az utcán kapták lencsevégre /Fotó: Olvasóriporter
Molnár Gusztávot ismét az utcán kapták lencsevégre / Fotó: Olvasóriporter

A színész minden bizonnyal visszaesett /Fotó: OlvasóriporterA színészhez a Rákóczi útnál mentőt kellett hívni / Fotó: Olvasóriporter

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top