Connect with us

Sztori

Borzalmas frontális baleset Pest vármegyében: Két futballista vesztette életét

Egy tragikus közlekedési baleset rázta meg a piliscsabai közösséget, melyben két fiatal futballista vesztette életét. A baleset körülményeit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette. A személyautó vezetője átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.

Az autóban utazó 50 éves férfi és a mögötte ülő fiatalember a helyszínen életét vesztette. Az autó harmadik utasa, egy 46 éves férfi, életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ahol később szintén elhunyt. A teherautó vezetője szerencsésebben járt, könnyebb sérülésekkel megúszta az ütközést.

A balesetben elhunytak közül két korábbi futballista, Rónai Árpád és Deres Márk is áldozatául esett. A mindössze 22 éves Deres Márk korábban a Dorogi FC csapatában is játszott, míg Rónai Árpád a Tokod SE színeiben szerepelt. A hír mély fájdalmat okozott a sportközösségnek

A Tokod SE közösségi oldalán osztotta meg a gyászhírt, kifejezve együttérzésüket az elhunytak családjaival. Közleményükben megemlékeztek mindkét fiatal játékosról, akik tragikusan fiatalon távoztak. A Dorog FC is osztozott a fájdalomban, megosztva a Tokod SE bejegyzését.

A baleset emlékeztet minket arra, milyen törékeny az élet, és hogy egy pillanat alatt minden megváltozhat. A sportolók elvesztése nemcsak családjaiknak, hanem a helyi közösségnek is hatalmas veszteség. Az ilyen tragédiák után fontos, hogy összefogjunk és támogassuk egymást.

Nyugodjanak békében!

Rónai Árpád és Deres Márk is életét vesztette (Fotó: Tokod SE/Facebook)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top