Connect with us

Celebek

Elképesztő összeg Szoboszlai Dominik egy heti fizetése 🫢

Szoboszlai Dominik már megalapozta a helyét a Liverpoolnál, és többszörösen bebizonyította az értékét. A magyar középpályás mostanra a klub egyik alapemberének számít, éppen ezért egyeseket meglepett a tény, hogy ami a fizetéseket illeti, mindössze a tizedik helyen áll a klub fizetési listáján.

Szoboszlai 120 ezer fontot (56 millió forintot) keres hetente, ami azért egyáltalán nem kevés, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy négy másik középpályás játékos, köztük Wataru Endo és Harvey Elliott 50 ezer fontot (23 millió forint) vagy annál kevesebbet keres.

Alexis Mac Allister és Ryan Gravenberch azonban mindketten heti 150 ezer fontot (70 millió forint) kapnak.

A klub legjobban fizetett játékosa az egyiptomi származású Mohamed Salah, heti 350 ezer fonttal (160 millió forint), ami önmagában nem is meglepő, hiszen a csapat legfontosabb gólszerzője.

Ami azonban meglepetésnek számíthat, az a nagy szakadék, ami Salah és a többi támadó játékos fizetése között van: Diogo Jota és Darwin Nunez is 140 ezer fontot (65 millió forint) keres hetente, míg Federico Chiesa, a Liverpool legújabb támadója heti 150 ezer fontban (70 millió forint) állapodott meg a klubbal. Cody Gakpo pedig Szoboszlaihoz hasonlóan szintén heti 120 ezer fontot (56 millió forint) kap.

Salah után a holland Virgil Van Dijk a Liverpool második legjobban fizetett játékosa, 220 ezer fonttal (103 millió forint), védőtársa, Trent Alexander-Arnold pedig a harmadik, heti 180 ezer fonttal (84 millió forint).Szoboszlai egyébként nagyszerűen kezdte az idényt, eddig minden mérkőzést végigjátszott, a Manchester United elleni meccsen bravúros gólpasszt is adott, a Bajnokok Ligájában az AC Milan elleni mérkőzésen pedig gólt is rúgott.

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top