Connect with us

Sztori

Ez lehet a Dancing with the Stars nagy dobása:nyomkövetővel a lábán táncolhat Lagzi Lajcsi a Dancing with the Starsban?

Vajon ki lehet a tizedik híresség, akit nem mutattak be eddig, ám szerepel majd a TV2 Dancing with the Stars című műsorában? Egy páros kilétét ugyanis nem fedték fel a hétfői sajtóeseményen, így azóta megy a találgatás, ki lehet a titokzatos táncos és partnere, akik utolsóként csatlakoznak a show-hoz, amely október 26-án indul. A Blikk úgy értesült, Hosszú Katinka és a Tóth Gabi–Papp Máté Bence páros után még egy nagy dobásra készül a csatorna, ugyanis információink szerint a jelenleg reintegrációs őrizetben lévő Galambos Lajos lehet a kérdéses sztár, a párja pedig a régen látott táncművész, Südi Iringó.

  • Galambos Lajos lehet a tizedik híresség a Dancing with the Stars idei évadában
  • A táncpartnere Südi Iringó lehet, aki tíz év után térne vissza a képernyőre
  • A zenész jelenleg integrációs őrizetben van, így szüksége van a büntetés-végrehajtás engedélyére a részvételhez

Ahhoz azonban, hogy a 63 éves trombitaművész is csatlakozni tudjon a műsorhoz, szükség van a büntetés-végrehajtás (bv.) engedélyére is, ám úgy tudjuk, ez még várat magára, s talán ezért nem mutatta be a TV2 az összes versenyzőt, akik az idei évadra készülnek.

 

 A csatorna idén is törekedett arra, hogy igazán nagy nevek szerepeljenek a táncos show-műsorba. Gondoltak egy merészet, felkérték Galambos Lajost, aki – úgy hallottam – igent mondott a felkérésre, ám ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni, szükség van a hatóságok engedélyére, hiszen ő még őrizet alatt áll, és nyomkövetőt visel a lábán. Részt vett műsor szereplőinek fotózásán is, de amíg nincs engedély, nem biztos a részvétele sem – árulta el lapunknak egy informátor.

Az ügyben kerestük a zenészt is, ám nem sikerült utolérnünk telefonon.

Mint ismert, Galambos Lajost gáz-, áram-, és vízlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélték, s tavaly vonult börtönbe. 14 hónap után, idén júliusban kiengedték, jelenleg reintegrációs őrizetben van a boldogasszonypusztai birtokán, nyomkövetőt visel, és indokolt esetekben a bv engedélyével hagyhatja el az otthonát.

– A lakhelyemet meghatározott alkalommal, hetente háromszor elhagyhatom – nyilatkozta a szabadulása után Lajcsi, akinek a táncpróbák, adások miatt ezen alkalmak száma növekedne, ezért van szükség a hatóság jóváhagyására.

A jog szerint a reintegrációs őrizetben lévő személy munka céljából elhagyhatja az otthonát, így Lajcsi abban reménykedhet, hogy előadóművészként a műsor ebbe a kategóriába sorolható, ezért bízhat abban, hogy zöld utat kap. Úgy tudjuk, a csatorna is – amely eddig nem reagált a kérdéseinkre – a hivatalos válaszra vár, de kész terveik vannak arra az esetre is, ha nemleges válasz érkezne. Az eset egyébként nem lenne egyedi, a Dacing with the Stars amerikai verziójában a hírhedt szélhámos, Anna Devley is nyomkövetővel a lábán lépett parkettre a napokban.

Amennyiben az információink helytállóak, nemcsak Galambos Lajos, hanem a táncpartnere kiléte is érdekes, hiszen Südi Iringó tíz év után térhet vissza a képernyőre. A ma már 42 éves táncművész az RTL Szombat esti láz című műsorában vált ismertté, ahol mind az öt évadban táncosként szerepelt ismert partnerei oldalán. Láthattuk többek között Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és Heilig Gábor oldalán is.

Südi Iringóval 2013-ban szerepelt a nagy sikerű Szombat esti láz című show-műsorban
Südi Iringó 2013-ban Istenes Bence partnereként szerepelt a nagy sikerű Szombat esti láz című show-műsorban / Fotó: RTL

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top