Connect with us

Sztori

Botrány az X-Faktor stúdiójában Tóth Andi miatt – videó

Valkusz Milán nem értett egyet Tóth Andival az X-Faktor forgatásán, hiába kérte az énekesnőt, hogy adjon még egy esélyt a versenyzőnek, a mentortársa nem volt hajlandó. Milán dühösen viharzott ki a stúdióból.

Múlt hét szombaton indult el az X-Faktor 12. évada, amelyben teljesen megújult zsűrigárda, Tóth Andi, Valkusz Milán, Gáspár Laci és Majka bírálja a versenyzők produkcióit. Az első válogatón fergeteges hangulat uralkodott a stúdióban, hiszen a tehetséges amatőrök mellett feltűntek szórakoztató, ám kevésbé tehetséges jelentkezők is. A mentorok héliumos lufit szívtak és elváltoztatott hangon beszéltek, Majka a pulton táncolt és még Kis Grófo unokatestvérének produkciója is sokkolta az ítészeket.

Mielőtt elkezdődött volna a 12. széria, Andi kamerák előtt mondta el a mentortársairól, hogy csak futólag ismeri őket, egyedül Valkusz Milán az, akivel többet beszélgetett, de senkivel nem mélyült el igazán a kapcsolata. A ValMar formáció másik tagjával, Marics Petivel korábban egy párt alkotó énekesnő és Milán között úgy tűnik, a következő adásban már cseppet sem lesz felhőtlen a viszony. Az előzetesből kiderült, hogy míg a fiúnak elnyerte a tetszését az egyik produkció, addig Andi nem adott volna még egy esélyt a versenyzőnek.

„Szerintem nincs több sajnos a hangodban, nem…” – indokolta meg a döntését, amire Milán teljesen kiborult.

„Nehogy elküldd, Andi!” – kiáltott fel, majd az asztalhoz csapta a tollát és felháborodva viharzott ki a stúdióból.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top