Connect with us

Sztori

Tragédia: Holtan találták a Nyíregyháza korábbi röplabdázóját

Pilar Marie Victoria Lopez, a Nilüfer Belediyespor Puerto Ricó-i röplabdázója tragikus körülmények között hunyt el. A 27 éves sportolót, aki a bursai Vodafone Sultans League képviselője volt, holtan találták otthonában, miután nem jelent meg a reggeli edzésen.

Lopez a csapat Beşevleri negyedében lévő házában élt, és az aggodalmak akkor kezdődtek, amikor a sportoló nem érkezett meg a csapat edzésére. A klub tisztviselői azonnal az otthonához siettek, ahol a sportolót holtan találták. Az eset kapcsán az ügyészség eljárást indított, és a közvéleményt mélyen felháborította a történtek.

A halál pontos okát végül a boncolási jegyzőkönyv fogja tisztázni, de a hírek szerint az ügyészség már intézkedett. Pilar Marie Victoria Lopez az előző szezonban csatlakozott a Nilüfer Belediyesporhoz a franciaországi Beziers Volley csapatától, és tagja volt a Puerto Ricó-i válogatottnak is.

Az utolsó bejegyzése Lopez Instagram-fiókjában mindössze 24 órával a tragédia előtt jelent meg, ahol csapattársával, Ege Melisa Bükmenével közös fotót osztott meg, amelyet „Meli és a röplabda” címmel posztolt. A sportvilág és a rajongók gyászolják a tehetséges játékost, akinek hirtelen halála sokkolta a közösséget.
Pilar Marie Victoria 1995. október 11-én született a Puerto Rico állambeli Caguasban, 27 éves volt

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top