Connect with us

Sztori

Jön a zápor és a szél – Így változik tőle az időjárás

Napos időben lesz részünk kevés gomoly- és fátyolfelhővel, legfeljebb egy-egy helyen alakulhat ki zápor, esetleg zivatar.

Az északkeleti, keleti szél a keleti, északkeleti országrészben megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul.

Pénteken napos, általában száraz idő várható néhol kevés gomolyfelhővel, legfeljebb egy-egy zápor, zivatar fordulhat elő. Az északi, északkeleti szél többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jórészt 16 és 21 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken néhány fokkal hűvösebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között valószínű – írja a Hungaromet.

Szombaton is napos időre számíthatunk néhol gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 21 fok között alakul, de a hidegre hajlamos részeken néhány fokkal hűvösebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között várható.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top