Connect with us

Sztori

Itt a meglepetés! Ifjabb Schobert Norbert indul a Megasztárban:Ezt nézd!

Ez aztán a meglepetés! A Blikk információi szerint énekesi babérokra tör ifj. Schobert Norbert. Az ismert üzletember, Schobert Norbert és Rubint Réka fitneszguru középső gyermeke ráadásul rögtön a mély vízbe ugrott. A fiatalember úgy döntött, a TV2-n idén ősszel 12 év után újra képernyőre kerülő Megasztár versenyében próbálja elindítani a színpadi karrierjét.

  • Schobert Norbert legidősebb fia a TV2 Megasztár című műsorában próbálja beindítani énekesi karrierjét
  • Norbika szereti a blues, gospel és rock and roll műfaját
  • Nem akarja, hogy szülei a döntéseibe beavatkozzanak, de elfogadja a tanácsaikat

„Örülünk, hogy nálunk mutatkozik be a Megasztárban. Az, hogy meddig jut a tehetségkutatóban, hamarosan kiderül a TV2–n” – erősítette meg értesüléseinket a csatorna sajtóosztálya.

Megkeresésünkre a 19 éves srác – aki korábban megnyerte a Farm VIP harmadik évadát – megerősítette a jelentkezés hírét és mesélt arról is , hogy mióta érdekli az éneklés.

Énektanárhoz jár

– Egészen kiskorom óta énekelek, de tudatosan nem igazán foglalkoztam vele egészen mostanáig. Az utóbbi időben kezdtem el énektanárhoz járni, de alapvetően itthon, magamnak énekelek – kezdte a Blikknek az ifjabbik Schobert Norbert, aki néha azért tett kivételt, hisz édesanyja táborában már előfordult, hogy színpadra állt.Az ott kapott visszajelzések pedig csak megerősítették abban, hogy legyen elég bátor odaállni a Megasztár öt tagú szakmai zsűrije, valamint a nagyobb nyilvánosság elé.

Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem

– vallotta be lapunknak a fiatalember, aki ezzel egy újabb lépést tesz afelé, hogy egy picit kilépjen a szülei árnyékából, bár az utóbbi években már többféle műsorban mutatta meg azt, hogy mennyiféle tehetség rejlik benne: megnyerte a Farm VIP-t, húzott bokszkesztyűt a Sztárboxban, sőt, a közelmúltban még a Magyar Honvédség kötelékébe is belépett.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top