Connect with us

Sztori

Fotón a fiatal lány, aki négy embert késelt meg Mosonmagyaróváron – fotó

A mai Mosonmagyaróvári késelés megrázta az egész országot. Egy lány először szüleit, majd két járókelőt szúrt le késsel. Ezután egy helyi dohánybolt dolgozóját kezdte el fenyegetni, aki kiszaladt az üzletből és rázárta az ajtót a lányra. Az ügyet végül a TEK helyszínre érkező emberei zárták le.

A kiszivárgott információk szerint a 20 éves Zs. Kira a mai borzalmas vérengzés elkövetője. Két héttel ezelőtt még az ő keresésére indultak a rendőrök, a beszámolók alapján augusztus 10-én 20.23-kor tűnt el mosonmagyaróvári otthonából.

A fiatal lány úgy tűnik, ma tért vissza a családjához… végül ők lettek az első áldozatai. Zs. Kira hozzátartozóit kritikus állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Itt látható a fotója, amit még eltűnésekor tett közzé a police.hu:

Zs. Kira a Mosonmagyaróvári vérengzés feltételezett elkövetője / Fotó: police.hu
Zs. Kira a Mosonmagyaróvári vérengzés feltételezett elkövetője / Fotó: police.hu

A rendőrségre 2024. augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak.

A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították – írják a rendőrségi közleményben.

A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették. Az elkövető ellen a rendőrség emberölés kísérlete bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top