Connect with us

Sztori

20 éves lány késelte meg a szüleit és több járókelőt is Mosonmagyaróváron – A TEK is kivonult

Mosonmagyaróváron egy 20 éves lány több embert is megkéselt, köztük saját szüleit. A helyszínre kiszállt a TEK, de mentőhelikopter is érkezett, a környéket teljesen lezárták. Az eset sokkolta a helyieket, és hatalmas tömeg gyűlt össze a Fő utcán.

Nagy tömeg gyűlt össze Mosonmagyaróvár Fő utcáján, ahol tragédia történt: egy 20 éves lány késelések sorozatát követte el. A helyszínre mentőhelikopter és a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult. Információink szerint a fiatal lány először a saját szüleit szúrta meg a mosonmagyaróvári Ipartelepen, ahova a mentőhelikopter is érkezett.

A lány korábban, augusztus 10-én tűnt el otthonról, és azóta ismeretlen helyen tartózkodott, a rendőrség is kereste. A támadássorozat során először a lány szüleit támadta meg otthonukban, mindkettejüket állítólag tíz-tíz alkalommal szúrta meg. A sérülteket mentőhelikopter szállította kórházba, és bár még nincs hivatalos megerősítés, a kisalfold.hu úgy tudja, hogy mindketten kritikus állapotban vannak.

A támadás után a lány elhagyta a helyszínt, és a belváros felé indult, ahol a Zichy Mihály utcában egy szembejövő járókelőt, majd a Fő utcán egy dohánybolt előtt egy másik embert is megszúrt. A dohányboltba belépve fenyegetőzni kezdett, de az ott dolgozó alkalmazott kijutott az épületből és rázárta az ajtót a támadóra. Röviddel ezután, negyed 6 körül, a TEK öt járművel érkezett a helyszínre.

Az eset nagy riadalmat keltett a városban, és sokan figyelték az eseményeket. A hatóságok teljes szélességében lezárták az utcát, miközben a rendőrség és a TEK intézkedett a helyszínen.

 

Forrás: kisalfold.hu
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top