Connect with us

Sztori

Tűzijáték-botrány: Magyar Péter követeli a felelősök megnevezését

Budapestet elérte az eső, ezért arra kérik a tűzijátékra várakozókat, hogy húzódjanak fedett helyre.

Megérkezett a vihar a fővárposba. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közösségi oldalán kérte, hogy a Szent István-napi tűzijátékra várakozók „a következő fél órában húzódjanak fedett helyre, a zivatar várhatóan elvonul hamarosan”.

Kovács Zoltán közölte: az „időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.”

A Tisza Párt elnöke Facebook-bejegyzésében azt írja, a kormány emberéleteket kockáztat azzal, hogy a rossz idő – szakadó eső, villámlás – ellenére is mindenáron meg akarja rendezni a tűzijátékot.

Magyar Péter ezt posztolta ki a Facebook-oldalára: „A kormány és az operatív törzs jelenleg presztízs kérdésből emberéleteket kockáztat. 20 perccel a tüzijáték kezdete előtt fél Budapesten óriási vihar van. Az egész városban villámlik, több százezer ember vár a rakpartokon, de az állampárt ünnepelni akart.

Időközben már a belvárost is elérte a vihar, amit legalább egy órája látni lehetett. 20 perccel a 15 milliárdos tüzijáték kezdete előtt halasztották el a kezdést egy órával, miközben már egy órája a város nagy részén villámlik és viharos szél van.

A TISZA Párt követeli a felelősök megnevezését.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top