Connect with us

Sztori

Különös bejelentést tett az RTL,jön amire sokan vártak

Kabát Petit legutoljára a Sztárboxban láthatták ringbe szállni a nézők. Most azonban egy különleges bejelentést tett az RTL, mely szerint hamarosan új műsort kap az egykori focista. Kabát is boldogan osztotta meg a hírt, miszerint nemsokára érkezik a Kabát FC.

Kabát Peti az utóbbi években Sebestyén Balázs segítőjeként volt látható a Nyerő Párosban, majd a Sztárboxban próbálta ki magát az előző évadban. Azt viszont eddig nem lehetett tudni, idén fog-e szerepelni a csatornán. Most azonban az RTL egy rejtélyes bejelentéssel rukkolt elő, mindenféle részlet nélkül osztották meg a közösségi oldalukon, hogy hamarosan érkezik a Kabát FC a képernyőre.

„Na, ez egy magas labda  muszáj volt leütnünk! Kabát FC hamarosan az RTL-en” – írtak összesen ennyit a posztba, melyet az egykori válogatott labdarúgó is megosztott.

Az Index tudatta, hogy még 2023 júniusában jelentette be az RTL Magyarország, hogy megszerezte az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az egyik legértékesebb labdarúgó közvetítési jogot. Ennek értelmében augusztus 14-én az RTL Magyarország megkezdte az UEFA Bajnokok Ligája közvetítését. Nincs kizárva, hogy kapcsolódik a közvetítésekhez a most bejelentett műsor is, hiszen a nevéből következtetve (és Kabát Peti focistamúltját figyelembe véve) feltehetően a labdarúgás lesz a téma.

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top