Connect with us

Celebek

Kiderült ki veszi át Sárközi Ákos helyét a Konyhafőnökben! Jól nyisd ki a szemed! Na erre nem számítottunk!

Váratlan fordulat: Sárközi Ákost leváltják A Konyhafőnökben

Nagy port kavart a hír, hogy az RTL népszerű műsorában, A Konyhafőnökben, leváltják a Michelin-csillagos sztárséfet, Sárközi Ákost.

A séf, aki már nyolc éve állandó szereplője volt a műsornak, maga is meglepődött a csatorna döntésén. Az új évad közeledtével azonban egyre többen találgatják, ki léphet majd a helyébe.

Ki lesz az új zsűritag? Két esélyes is szóba került

A Konyhafőnök 11. évada hamarosan a képernyőkre kerül, de ezúttal már Sárközi Ákos nélkül. A csatorna egyelőre szigorúan titokban tartja, hogy ki veszi át a helyét, de bennfentesek szerint két séf neve is felmerült, mint lehetséges utód.

Rózsa Dávid az egyik esélyes, aki jelenleg a svájci 1910 Gourmet by Hausers étterem Michelin-csillagos séfje.

Tavaly ősszel adott interjújában utalt arra, hogy tervezi a hazaköltözést Magyarországra. Lehet, hogy most jött el az ideje ennek a lépésnek, és éppen A Konyhafőnök lesz az a platform, ahol hazai pályán is bizonyíthat.

A másik lehetséges utód Tóth Szilárd, a Salt étterem sztárséfje, akit a világ 100 legjobb séfje közé is beválasztottak. Tóth Szilárd nem ismeretlen a Konyhafőnök közönsége számára, hiszen 2022-ben már feltűnt a műsorban. Ezzel az előnnyel a zsebében könnyen lehet, hogy ő lesz az, aki tovább viszi a műsorban Sárközi Ákos

Miért most jött a váltás?

Bár a csatorna döntésének okai egyelőre nem ismertek, az biztos, hogy nagy várakozás előzi meg az új évadot. A nézők és a szakma is izgatottan figyeli, ki veszi át a Michelin-csillagos séf helyét, és hogyan alakul majd a műsor jövője.

Egy biztos: akár Rózsa Dávid, akár Tóth Szilárd lép a zsűritagok közé, a Konyhafőnök továbbra is magas színvonalon, izgalmas fordulatokkal várja majd a gasztronómia szerelmeseit. Vajon ki lesz az, aki a jövőben értékelheti a versenyzők fogásait, és ki lesz az, aki új irányt adhat a műsornak? Az izgalom egyre fokozódik, és hamarosan kiderül, ki lép a legendás séf helyébe.

Tóth Szilárd nagy név a szakmában, a világ 100 legjobb séfje közé is beválasztották, éttermével, a Salt nevű hellyel pedig 2021-ben elnyerte a Michelin-csillagot is.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top