Connect with us

Sztori

Kétszeres számlát kapnak a Digi előfizetői

Megváltozik ősztől a szolgáltató számlázási gyakorlata.

Idén novembertől változtat eddigi számlázási gyakorlatán a Digi Távközlési Kft., az év utolsó előtti hónapjától több százezer előfizetőnek a tárgyhónapban kell majd a havi előfizetési díjat megfizetnie – írja a HWSW.

A cikk szerint a szolgáltató több százezer előfizetője eddig úgy kapta meg a havi számláját, hogy a következő havi előfizetési díjat előre kellett kifizetnie, a tárgyhót megelőző hónap forgalmi díjaival (jellemzően telefonhívások percdíjai) együtt, a fizetési határidő pedig egységesen a tárgyhó utolsó napja volt.

Ez fog megváltozni novembertől, ennek alapján pedig

  • az előfizetők nem fizetik majd ki előre a következő havi előfizetés havi díját, ugyanakkor a tárgyhót megelőző forgalmi díjat értelemszerűen továbbra is utólag fizetik majd.
  • Ugyancsak változik a számlák kifizetésének ideje, az egységes fizetési határidő ugyanis a tárgyhó 20. napjára módosul.

Ennek következtében pedig fontos tudni, hogy

a Digi előfizetői októberben nem kapnak majd számlát, novemberben viszont a szokásosnál többet kell majd perkálniuk, hiszen egyszerre kapják meg a szeptemberi és októberi díjakat.

– tájékoztatta előfizetőit a szolgáltató.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top