Connect with us

Sztori

Életveszélyben a magyar olimpiai bajnok,gyógykezelésére gyűjtenek pénzt.

A tornásznő testvére osztotta meg az új híreket. Barcelona olimpiai bajnoka, Ónodi Henrietta gyógykezelésére gyűjtenek pénzt.

Mint arról a Bors is beszámolt, több infarktus után hónapok óta életveszélyes állapotban van Ónodi Henrietta olimpiai bajnok tornásznő. Az 1992-es olimpián aranyérmet szerző, Amerikában élő kiválóság márciusban lett rosszul, azóta is kórházban ápolják, családja a gyógykezelésére gyűjt.

Testvére most Henrietta állapotáról osztott meg új információkat az adománygyűjtő oldalon. Elárulta, Henriettának javult a beszédkészsége és az evés, a gyógyszerek bevétele terén is történt előrelépés. A következő nagy lépés az lenne, hogy igénybe vehesse a terápiát. A szükséges 500 ezer dollárból eddig azonban csak 33 ezer dollár gyűlt össze a kezelésre – írja a Beol.hu.

Ónodi március 28-án egy floridai élelmiszerboltban volt, abban a városban, ahol él, és a három kisgyermekének vásárolt, amikor hirtelen összeesett. Henit azonnal kórházba szállították, útközben többször is leállt a szíve. Stabilizálták és kórházba szállították, ahol szinte teljes artériás elzáródást diagnosztizáltak nála. Azonnal megműtötték, hogy megmentsék az életét.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top