Connect with us

Sztori

Súlyos balesettel, teljes útzárral kezdődött a hétfő, mentők a helyszínen

Felborult egy személykocsi a vontatott utánfutóval együtt az M6-os sztrádán, Százhalombattánál, a főváros felé vezető oldal 24-es kilométerénél.

Az utánfutón egy mikrobuszt szállítottak – írta nem sokkal éjfél után a katasztrófavédelem. Az érdi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, ahová mentő is érkezett. A szerelvény teljesen elzárja a pályát a forgalom elől, emellett olaj került a burkolatra.

Az Útinform a baleset kapcsán arról adott hírt, hogy lezárták az M6-os autópályát Százhalombatta közelében, a forgalmat a közelben lévő csomóponton le-, majd felterelték.

Az Útinform hétfő reggel 6 óra után néhány perccel arról írt, hogy az M1-es autópályán, Budapest felé, a Grébics pihenő közelében baleset történt. A 73-as km-nél a külső sávot lezárták. A torlódás közel 3 km-es.

Fontos, hogy az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 66-os és a 60-as km között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Emiatt a 64-es km-nél a Remeteségi pihenőhelyet lezárták. Tankolni előtte, a  94-es km-nél található Concó-pihenőhelynél, vagy később a 43-as km-nél az Óbarok pihenőhelynél van lehetőségük.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top