Connect with us

Sztori

Itt a közlemény:Visszavonták a kisfiút felrúgó karateedző….

A közlemény szerint mára világossá vált, hogy A. Tibor mindig is méltatlan volt a kitünetésre

A Nemzeti Tehetség Központ visszavonta a jászberényi karateedző, A. Tibor „Bonis Bona–A nemzet tehetségeiért” díját. A közleményük szerint “mára világossá vált, hogy az edző mindig is méltatlan volt erre a kitüntetésre, ezért a díjat a lehető legrövidebb időn belül, július 19-én visszavonták tőle.”

Hozzátették: „A Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. határozottan elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját és a magukat gyakran gyermekszeretőnek feltüntető aljas gyermekbàntalmázókat.” A Bonis Bona–A nemzet tehetségeiért nevű díjat 2013 tavaszán hozták létre azzal a céllal, hogy elismerjék a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar szakembereket. A kitüntetés 400 ezer forint összegű díjazással is együtt jár.

Július közepén előkerült egy felvétel, amin az látható, hogy egy férfi olyan erősen kirúgta egy gyerek lábát a szolnoki kalandparkban, hogy a kisfiú ráesett a fejére. A rúgást elszenvedő kisfiú anyja a videóból tudta meg, hogy mi történt a gyerekével. A férfi ellen garázdaság ügyében indult nyomozás, de azóta kezd összeállni egy ennél jóval súlyosabb történet is

A karateedző az állításokat visszautasítja, és azt mondta, a rágalmazásért feljelentést tesz.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top