Connect with us

Sztori

Ismét megszólalt a karateedző

Agócs Tibor szerint média által gerjesztett lejárató hadjárat zajlik ellene, és az ATV Híradónak cáfolta, hogy úgy megrúgott egy kisgyereket edzésen, hogy az bepisilt.

Egy ország háborodott fel azon a felvételen, amin egy karateedző kíméletlenül felrúg egy rá bízott kisgyereket a szolnoki kalandparkban. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást. Azóta kiderült, hogy egy kitüntetett karateedzőről van szó, aki elnézést kért és lemondott minden tisztségéről.

Az ügynek azonban nincs vége, hiszen napról-napra jelennek meg beszámolók arról, hogy az edző másokkal is brutálisan bánt. Legutóbb az RTL Híradó szólaltatott meg egy anyát, aki arról beszélt, hogy a jászberényi karate klubban Agócs Tibor úgy megrúgta 6 éves gyermeke bordáját, hogy az bepisilt.

Agócs Tibor ma ismét válaszolt híradónknak, határozottan cáfolja a bordán rúgott kisfiúról szóló hírt. Levelét változtatás nélkül közöljük:

„Döbbenettel olvastam levelüket. Semmi ilyet nem tettem. Mindez beillik abba a média által gerjesztett lejárató hadjáratba, amely napok óta zajlik ellenem.

Amennyiben valamely gyermek ilyen tettről számolt be a szüleinek, úgy a problémával miért nem kerestek meg a szülők engem vagy az egyesületet rögtön az állítólagos bántalmazást követően?

Tájékoztatom továbbá, hogy az ilyen korú gyermekek a sporttudományos és sportpedagógia elveknek megfelelően általános képességfejlesztés és mozgáskoordinációs képzésben részesülnek. Küzdő játékaik során nem történhet ilyen, ugyanis a gyermekek nem gyakorolnak kontakt elemeket. Küzdelmeiket szermunkával, boxzsák használatával, képzelt ellenféllel végzik.

Több évtizedes pályafutásom során még hasonló esemény sem történt.

Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe, amely 1 méterre van a gyermekek termének bejáratától.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top