Connect with us

MiASzösz?

Fordulat: A hétéves bántalmazott gyermek édesanyja cáfolta a kisfiút felrúgó karateedző állításait 😮

A bántalmazott gyerek édesanyja nem tud arról, hogy a karateedző a „tenyerén hordta” volna kisfiát azután, hogy felrúgta. Szeretné, ha A. Tibor valóban személyesen kérne bocsánatot kisfiától, ugyanakkor ezután már nem szeretné ilyen ember közelébe engedni a gyerekét, akiben mély nyomott hagyott az eset – inkább pszichológus segítségét kérik.

A fenti videóban meghallgatható rövid interjúból az is kiderül:

  • A. Tibor állításával ellentétben kisfia arról számolt be, hogy a karateedző sem helyben, sem később, a buszon nem kért bocsánatot tőle.
  • Olyan sem történt, hogy „a tenyerén hordta”, illetve hogy „barátságot kötöttek” az eset után. Az édesanya valóban beíratta karatéra, de ekkor még ő sem tudott a bántalmazásról.
  • Azt már nem engedné, hogy az edző „terápiás jelleggel az udvaron labdázzon” a fiával. Ugyanis „annyi rosszat látott-hallott az ember az elmúlt napokban, hogy ha a fele igaz, én nem szeretném a gyerekemet többé ilyen ember közelébe engedni” – fogalmazott.
  • Mindenképpen pszichológus szakembert keresnek fel a kisfiúval, akiben mély nyomott hagyott a bántalmazás. Nemrég egy rajztáborban is volt, ahol elmondása szerint többször is kérte, hogy édesanyjával beszélhessen, holott „ilyesmi elég rég volt”.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: MiASzösz?

To Top