Connect with us

Sztori

Szegedi vállalkozó felajánlása: a napokban bántalmazott kisfiú és családja két napot tölthet el Szegeden teljesen ingyen

Szegedi Vállalkozó Felajánlása: Ingyenes Pihenés a Bántalmazott Kisfiúnak és Családjának

A közelmúltban történt szolnoki kalandparkban elkövetett gyermekbántalmazás után egy szegedi vállalkozó, Jakab Gusztáv, a Garden Bistro & Beach és a Lapos Beach tulajdonosa, valamint a „Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért” jótékonysági futás egyik megálmodója, megható gesztust tett. Jakab Gusztáv annyira megérintette a bántalmazott kisfiú története, hogy felajánlott a gyermeknek és családjának egy hosszú hétvégét Szegeden, szállással és teljes ellátással, teljesen ingyen.

Az édesanya el sem akarta hinni, hogy ez valóság – mesélte el Jakab Gusztáv. A család örömmel elfogadta a lehetőséget, és július 29-én két napra Szegedre érkeznek, hogy élvezhessék a vendégszeretetet és kikapcsolódást.

Pár nappal ezelőtt felkavaró videófelvételek kerültek napvilágra, amelyeken látható, amint egy felnőtt férfi brutálisan felrúg egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, aki ennek következtében a levegőben megpördülve fejjel a földre esik és mozdulatlanul marad.

A 24.hu beszámolója szerint a kisfiú nem akart felmenni a kalandpark mászórészére, ezért történt a bántalmazás. Szerencsére a gyermek már jobban van, és a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Jakab Gusztáv, a közismert szegedi vállalkozó, magánszemélyként és saját költségén felajánlott egy pihentető hétvégét Szegeden a kisfiúnak és családjának, ezzel segítve őket a történtek feldolgozásában és egy kis örömet szerezve nekik.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top