Connect with us

Sztori

Magyar Péter megmutatta, ki a Tisza másik alelnöke, és kiderült, nem ismeretlen a közéletben

A színházi világból érkezik a Tisza Párt alelnöke.

Radnai Márkkal, a TISZA Párt másik alelnökével – ezzel a szöveggel tett ki egy képet Magyar Péter egy képet a Facebookra magáról és Radnairól. (Magyar hivatalosan nem elnöke, csak alelnöke a pártnak, mert amikor a tavasszal átvette az addig gyakorlatilag inaktív pártot, akkor már nem kezdtek bele az EP-választásig egy teljes tisztújításba.)

Azt már korábban, a kampány alatt is lehetett tudni, hogy Radnai aktív a Tisza kampányeseményei körül, de arról, hogy hivatalos pozíciót is betölt ott, csak most, Magyar Péter közösségi médiás posztjából értesülhetett a szélesebb közvélemény. Egy kommentben Magyar többet is elárult Radnairól. Azt írta:

Márk volt az egyik főszervezője az eddigi rendezvényeinknek, ő felel továbbá a videós tartalmakért. Színház- és filmrendező. + hazafi

Az alelnök valóban a színházi világból érkezik: miután színészként és rendezőként is dolgozott, az ő ötlete volt a SzínházTV streamingszolgáltató, amelyet a Covid alatti lezárások idején indítottak el, hogy színházi előadásokat közvetítsenek a neten, és idén kezdték eltovábbgondolni a terveket, hogy nemzetközivé tegyék a szolgáltatót. Ezt annak idején mi is részletesen bemutattuk:De nem csak pozitív hírekkel került be a sajtóba. Még 2015-ben egy kritikára válaszul azt írta Koltai Tamásnak, az Élet és Irodalom színikritikusának: „Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád “kártékony csótány”. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!”

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top