Connect with us

Sztori

Ma végre megjön a frissítő zivatar a trópusi viharok helyett: ez a 9 vármegye kapja meg

Az elmúlt hetek kánikulája után sokan várják a felfrissülést hozó csapadékot. A tartósan 40 fok közeli hőmérsékletek sokakat kimerítettek, ezért az enyhülés híre mindenkit érdekel.

A meteorológusok most arra figyelmeztetnek, hogy szombaton kisebb lehűlés várható Magyarország nyugati részein, míg az ország többi részén továbbra is 30 fok feletti maximumokra lehet számítani.

A HungaroMet előrejelzései alapján kilenc vármegye kapott figyelmeztetést zivatarok lehetősége miatt. Ezekben a térségekben elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de előfordulhat szélerősödés és jégeső is.

Az érintett vármegyék a következők:

Baranya, Somogy, Tolna, Zala, Vas, Veszprém, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Fejér.

Ezek a figyelmeztetések arra hívják fel a figyelmet, hogy a hirtelen időjárás-változások komoly kihívásokat jelenthetnek az érintett területeken élők számára. A zivatarok enyhülést hozhatnak a hőségben, de elővigyázatosságra is szükség van a villámlás és a szélsőséges időjárás miatt.

A jelenlegi előrejelzések szerint a nyugati területeken várható zivatarok enyhíthetik a hőséget, de komoly veszélyforrásokat is hordozhatnak. A figyelmeztetések komolyan vétele és az elővigyázatosság elengedhetetlen a biztonság érdekében. Az időjárás változékonysága újra emlékeztet bennünket arra, hogy mindig készülni kell a váratlan eseményekre.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top