Connect with us

Sztori

Galambos Boglárka szakított 29 évvel idősebb, milliárdos párjával

Galambos Lajos lánya fél év után szakított a 29 évvel idősebb Csipak Péterrel. A fiatal divattervező szerint nála nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Elárulta, a párjától tiszteletet, bizalmat és kommunikációt vár, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól.

Bogi egy közös munka során ismerkedett meg a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel. Az 53 éves üzletember a Fashion Street tematikus bevásárlóutcájának koncepcióját álmodta meg még a kétezres évek elején.

A fiatal divattervező most viszont arról számolt be a Ripost-nak, hogy már nincs együtt Csipak Péterrel. Galambos Bogi fél évig volt együtt a tehetős férfivel.

Egy csodás időszak volt

A portál részéről arra lettek figyelmesek nemrégiben, hogy ők ketten már nem követik egymást az Instagramon, ráadásul egy közös képen sem szerepelnek együtt a közösségi médiában.

A Ripost péntek délután kereste fel Galambos Bogit, aki nem tagadta: valóban nem alkot már egy párt a tehetős üzletemberrel. A lapnak ezt mondta a szakításról:

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top