Connect with us

Sztori

Összeomlott a nagysátor a népszerű fesztiválon, rengeteg a sérült!

A péntek esti heves esőzés következtében ledőlt a nagysátor Szlovákia egyik legismertebb zenei eseményén, a Trencsén melletti Pohoda fesztiválon.

Az eseményen 12 ember szenvedett könnyebb sérüléseket, főként fejsérüléseket és felső végtagi zúzódásokat, amit a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentett a rendőrség és a mentőszolgálat információi alapján.

A Pohoda fesztivál, amely 1997 óta minden évben megrendezésre kerül a trencséni repülőtéren, idén váratlanul megszakadt a pénteki vihar miatt.

A heves esőzés és vihar következtében a fesztivál egyik fő sátra összeomlott, ami 12 fesztiválozónak okozott könnyebb sérüléseket.

A sérülteket a közeli trencséni és vágbesztercei kórházakba szállították.

A szervezők azonnal döntöttek a program további részének törléséről, és felszólították a látogatókat, hogy szombat délre hagyják el a fesztivál területét, miközben a parkolókat délután négy óráig nyitva tartják.

Az eset tanulsága, hogy még a legjobban szervezett eseményeket is súlyosan befolyásolhatják az időjárási viszonyok. A szervezők és a résztvevők számára egyaránt fontos, hogy figyelemmel kísérjék az időjárási előrejelzéseket és felkészüljenek a váratlan helyzetekre.

Az ilyen esetek kiemelik a biztonsági előírások és a gyors reagálás fontosságát a nagy tömegeket vonzó

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top