Connect with us

Sztori

Hatalmas bejelentést tett az RTL, a nézők azonnal felkapták a fejüket

Az RTL bejelentésére sokan felfigyeltek.

Új produkción dolgozik az RTL, ami könnyen lehet a csatorna új sikerműsora.

A Keresztanyu és a Drága örökösök showrunnere, Hámori Barbara ugyanis egy új sorozatot készít az RTL-nek, aminek a főszereplője Dobó Kata lesz.

A Pokoli rokonok címet viselő új napi sorozat Pantallóson fog majd játszódni, és már egy ideje zajlanak is a forgatási munkálatok, ami azt jelenti, hogy akár már ősszel debütálhat a csatornán.

Egyelőre túl sok minden nem derült ki az új sorozatról, de tekintve, hogy Hámori Barbara szállította az elmúlt években az RTL legnézettebb napi szériáit, a nézők már tűkön ülve várják a kezdést, hiszen kíváncsiak rá, hogy ezúttal milyen produkciót lehet majd nap mint nap követni a csatornán.

Most ismét egy olyan hatalmas bejelentés érkezett a szériával kapcsolatban, amire a nézők azonnal felkapták a fejüket, ugyanis közölték, hogy Dobó Kata mellett ki lesz a Pokoli rokonok másik főszereplője. Nem ez lesz az első közös produkciója a két színésznek, hiszen korábban készült velük egy rövidfilm, amiben egy problémákkal küszködő házaspárt játszottak.

Azt nem tudni, hogy Árpa milyen karaktert fog játszani a sorozatban, de az biztos, hogy Dobó Kata egy olyan női karaktert játszik, aki eléggé fel fogja kavarni a családja és Pantallós életét. Maga Pantallós egy fiktív település, amiről csak annyit közölt eddig az RTL, hogy

VALAHOL ÉSZAKON TALÁLHATÓ, VAGY NYUGATON, VAGY KELETEN, DE LEHET AKÁR DÉLEN IS.

A következő hetekben még több izgalmas bejelentés fog majd érkezni az új sorozathoz, érdemes lesz figyelni a Fókusz adásait, ugyanis itt lehet majd számítani az infómorzsákra. Addig is itt egy videó, amiben máris megtudhatunk egy-két dolgot a készülő szériáról.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top