Connect with us

Sztori

Figyelmeztette ma Magyar Péter Gulyás Gergelyt

Szívesen beszélne a miniszter bulizási szokásairól.

 

Miközben Gulyás Gergely még újságírói kérdésekre válaszolgatott a hétfő délelőtti Kormányinfón, Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és tényleges vezetője már reagált is az ott elhangzottakra.

Friss Facebook-bejegyzésében Magyar messziről indít: beszámol arról, hogy folyik a munka a Tisza központjában, és arról is, hogy szombat óta több mint ötezren jelentkeztek már a pártba.

Aztán egy utóiratban reagál arra, hogy (a kormánysajtó kérdéseire reagálva) Gulyás Gergely arról beszélt, hogy Magyar Péternek esetleg az EP-képviselőséggel járó mentelmi jog megszerzése lehetett a célja az EP-mandátum felvételével. Erre azért lenne szüksége Magyarnak az elmélet szerint, mert nemrég a budapesti éjszakában zavaros, adott esetben akár büntetőügybe is torkolló ügybe keveredett.

„Hallod-e te Gulyás Gergő, látom a kormányinfón a bulizási szokásaimmal foglalkozol és visszhangzod a saját propagandátok aljas hazugságait. Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen. Nekem még hazudoznom se kellene”

– figyelmeztette Magyar Gulyást, akivel korábban mindkettőjük elmondása szerint szoros barátság fűzte őket össze.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top