Connect with us

Sztori

Óriási változást jelentett be az RTL – Ez minden nézőt érinteni fog

Erős Antónia az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy izgalmas változások jönnek az RTL Híradó életében. A csatorna ugyanis új helyre költözött, a Városligetbe, ahol a modern, tágas stúdióból fogják sugározni a hírműsort és a Fókuszt is.

“Ez nemcsak az én életemben, hanem a Híradóéban is egy új korszak kezdete”

írta Antónia. A stúdióban hatalmasnak tűnik a tér a rengeteg LED-falnak köszönhetően, ami lenyűgöző látványt nyújt.

“Akár egy elefántcsorda is végig tudna vonulni az adás közben”

– viccelődött Antónia, utalva a stúdió gigászi méretére és a rendelkezésre álló technikai felszerelésre.
<div

>

 

Az Instagram-történetében megosztott videóban Antónia bepillantást engedett a régi épületben töltött utolsó munkanapba is. A búcsúzó üzenetben kiemelte: “Július elsejétől a városligeti székházból jelentkezik az RTL Híradó.”

 

 

Szellő István, Antónia műsorvezető társa szintén izgatottan várja a költözést. “Ez egy különleges és egyben izgalmas helyzet is” – mondta Szellő. “Új környezetben, új stúdióban fogunk dolgozni, ami új kihívásokat és lehetőségeket is tartogat.”

A nézők számára a változás remélhetőleg zökkenőmentesen fog zajlani. A Híradó továbbra is ugyanabban az időpontban, ugyanazon a csatornán lesz látható, csak már a Városligetből. A modern stúdió és a csúcstechnika pedig valószínűleg még élvezetesebbé teszi majd a hírműsor követését.

Az RTL költözése jelzi a magyar média változását is. A csatorna lépést tart a korral, és igyekszik a nézők igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégíteni. A Városligetbe költözés új fejezetet nyit az RTL Híradó történetében, és remélhetőleg sok éven át lesz otthona a megbízható és hiteles tájékoztatásnak.

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top