Connect with us

Sztori

Alekosz öccse szigorú kritériumokkal válogat: Nincsenek esélyeik a szemüvegeseknek és szingli anyáknak

Alekosz öccse, Nagy Tibor, úgy tűnik, követi bátyja, a híres valóságshow-sztár lépéseit a nőügyekben. Azonban Tibor még magasabbra teszi a lécet, szigorú elvárásokkal szűkíti le a lehetséges partnerjelölteket. A közösségi médián keresztül tett nyilatkozatában Tibor határozottan megfogalmazza, kik azok, akiknek nincs esélyük nála: kövérek, izzadtságszagúak, szemüvegesek, valamint egyedülálló gyermekes anyukák.

“Egy király Istennek csakis a legjobb jár” – jelentette ki Nagy Tibor, hozzátéve, hogy keresi az ország legszebb lányát. Ennek érdekében kizáró feltételeket sorolt fel, megnevezve többek között a fizikai megjelenést és az életvitelt érintő szempontokat. A közösségi médián keresztül megosztott posztjában Tibor egyértelművé teszi: “Ország lánya jelentkezz! Mert megtehetem”.

Alekosz öccse a közösségi médiában már jelentős követőtáborral rendelkezik, és videói egyre népszerűbbek. Bár Alekosz nem kívánt nyilatkozni testvére esélyeiről a női társkeresés terén, úgy tűnik, a családon belüli rivalizálás jelei már megmutatkoznak. Tibor nyilatkozata és a közösségi médiában folytatott tevékenysége arra utal, hogy ő is komoly szereplője kíván lenni a szórakoztatóipar világában.

Forrás: Ripost

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top