Connect with us

Sztori

Őrületes forinteső az Ötöslottón, több mint 3,3 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

Azok sem bánkódhattak, akik „csak” négy találatok értek el, az ő jutalmuk is szép összeg.

Szombaton ismét lottólázban égett az ország, ami nem is csoda, hiszen az Ötöslottó immár 16. hete halmozódó főnyereménye ezen a hétvégén nem kevesebb, mint 3,363 milliárd forint volt, ami minden idők hatodik legnagyobb nyereményének számít, alig néhány millió forinttal megelőzve a 2022-es rekordot.

Persze nem csak az Ötösön volt érdemes játszani, hiszen az Eurojackpoton még ennél is komolyabb summa volt a tét, 29 ezer millió forintért lehetett játékba szállni, ami egyben azt is jelenti, hogy kedd óta 9 (!) milliárd forintnak megfelelő euróval növekedett a nyereményalap.Csak összehasonlításképp, ez akkora összeg, ami meghaladja a valaha volt legmagasabb hazai lottónyereményt, ami 2020-ban 6,431 milliárd forint volt az Ötöslottón. Persze a mostani főnyeremény sem éppen aprópénz, cirka 20 darab Lamborghini Urust vehetnénk belőle.

NÉZZÜK, HOGY MELY ÖT NYERŐSZÁMMAL LEHETETT MEGÜTNI A 3,3 MILLIÁRD FORINTOT:

7, 12, 35, 59, 78

A Duna Tv-n közvetített sorsolás hihetetlen izgalmakat hozott, a számok kihúzása után pedig elárulták, hogy ezen a héten sem volt telitalálat. Így jövő szombaton 3530 millió forint lesz a főnyeremény. Egyébként a négyest elérő játékosoknak sem volt okuk a szomorkodásra, ők is több mint hárommillió forinttal lettek gazdagabbak!

Aki holnap is megkísértené a szerencséjét, annak van egy remek hírünk, hiszen a Hatoslottón is egyre csak halmozódik a jackpot, a telitalálat ezúttal 476 millió forintot ér.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top