Connect with us

Sztori

Magyar Péter életében lezárult egy korszak

Rég lett olyan híres egy magyar közszereplő ruhadarabja, mint Magyar Péter szűk, világos nadrágja.

A ruhadarabot maga Magyar Péter tette híressé, de ismertségéhez hozzájárult Pottyondy Edina és Bede Zsolt is, amit persze a főszereplő nem hagyott szó nélkül. Ám most valami nagyon, nagyon megváltozott.

A Ruhadarab híres lesz

Elsőként Pottyondy Edina emlékezett meg zseniális videójában A Ruhadarabról (meg Magyar Péter EP-képviselőségéről, valamint a politikus EP-választás utáni rapid szinglivé válásáról).

Pottyondy kobranadrágnak nevezte el Magyar világos és szűk ruhadarabját (magát Magyart Piton Professzornak), amire a Tisza Párt alelnöke közösségi oldalán reagált is. Megszavaztatta követőit, hogy az új vagy a régi nadrágja tetszik-e jobban nekik – az Instán az új, míg a Facebookon a régi nyert. „Szoros lett az eredmény (is)” – értékelt az EP-választáson 1,3 millió szavazatot kapott Tisza Párt listavezetője.

Balhé az Ötkertben

Magyar Péter elhíresült ruhadarabja újra a figyelem középpontjába került a hétvégén, miután péntek hajnalban biztonsági emberek vezették ki az egyik közismert belvárosi éjszakai klubból.

Magyar Péter korábban a Facebookon reagált a sajtóban megjelent hírekre, azt írta, egy fizetett fideszes provokátor csapdába akarta csalni, miközben ő fiatalokkal bulizott. „Mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt” – írta a politikus, ám hangsúlyozta, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. „Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.”

Összeugrott Magyar Péter és Bede Zsolt

Később a Nyugati Fény arról írt, hogy több mém is megjelent a közösségi médiában, amin azt találgatják, mitől foltos Magyar Péter nadrágja azon a képen, amin az utcán látható, vélhetően miután el kellett hagynia a szórakozóhelyet. Bede Zsolt is posztolt a témában a Facebook-oldalán, az egyikre pedig maga Magyar Péter is reagált – nem tagadva, hogy ő van a képen:

„Ez azért jó, mert ebből is kiderül, hogy mindenben hazudtok. Nem mindegy, hogy sz.rra, vagy árnyékra vetődsz Zsóti” – írta, a Vadhajtások főszerkesztője ugyanis azt írta, hogy a politikusnak székletfoltos volt a nadrágja. Egy kommentelőnek pedig azt írta, ugyanebben a kérdéskörben: „Photoshopról halott már? Nem agysebészet”.

Egy korszak lezárult

Magyar Péter végül hétfőn átvette EP-mandátumát, amiről a kampányban azt mondta, nem fogja átvenni, majd megszavaztatta támogatóit és az eredményre hivatkozva megváltoztatta álláspontját. Ám nem csak ebben változott nagyot a Tisza Párt alelnöke, hanem abban is, hogy a mandátuma átvételekor sötét nadrágot viselt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top