Connect with us

Sztori

Baleset történt a Vígszínházban, lezuhant egy színész egy magas díszletelemről

Baleset történt a Vígszínház pénteki előadásán.

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán, írja a Telex.

A lapnak egy olvasó számolt be arról, hogy a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas színpadelemről a musical második felvonásának elején. Az előadást azonnal megszakították. Jegercsiket mentő vitte kórházba.

A baleset után az előadást megszakították, ezt a nézőkkel a darab producere közölte, azonnal leeresztették a függönyt, és a nézők közt is érdeklődtek, hogy van-e köztük orvos.

Külső produkciók esetén a díszletet is viszik, az nem a befogadó színházé. A lap olvasója szerint Jegercsik egy hídszerű díszletelemről esett le, ahonnan valószínűleg a dramaturgia szerint le kellett volna ereszkednie. Amikor elhagyták a színházat, akkor még látták, hogy a színészt mentőbe tették.

A Telex kereste a színházat és a darabot színpadra állító PS Produkciót, hogy többet megtudjanak a színész állapotáról és a baleset körülményeiről.

Tavaly novemberben a Nemzeti Színházban történt hasonló baleset, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó a Rómeó és Júlia című darab közben zuhantak három métert, és szenvedtek súlyos sérüléseket.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top