Connect with us

Sztori

Dudás Miki a szakításról: Ivett csalt meg egy vecsési autómosóval

A világbajnok kajakos szerint nem véletlenül járt a felesége heti háromszor kocsit mosatni közös ismerősükhöz. Ennek ellenére őt vádolja a média megcsalással.

Újabb részletek derültek ki Dudás Miki és Szigligeti Ivett szakításáról. A világbajnok kajakos szerda késő este az Instagramon árulta el, hogy valójában miért mentek szét a modellel, vette észre a Blikk.

„Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt a médiaba hogy megint szakítottunk Ivettel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik.Akkor most elárulom hogy Ivett megcsalt rádásul egy közös ismerőssel akit nem nevezek nevén de vecsésen egy automosó. Kiderűlt hogy Ivett nem véletlen jar oda heti 3x autót mosatni.

Engem vádol a média megcsalással mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szüksegem arra hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent hogy beszéljenek Rolunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít hogy engem neveznek hűtlennek amikor én lettem megcsalva. A Továbbiakban nincs mit ehhez hozzá fűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem mint a gyerekeim anyja” – írta a 24 óráig látható sztoriban Dudás.

A sportoló és a modell nem először szakítottak viharos házasságuk során. Nem sokkal azután is szétmentek, hogy tavaly ősszel beköltöztek új otthonukba. Akkor Ivett 9 évnyi együttlét után költözött a szüleihez a két gyerekükkel együtt.

Dudás Miki mindent megtett, hogy kibéküljenek, és folyamatosan küzdött a családja visszaszerzéséért, és végül sikerrel járt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top