Connect with us

Sztori

Iszonyatos hőség lesz ma,Müller Cecília elrendelte a riasztást.Mutatjuk mire számoljon ma

Akár 37 fok is lehet ma, ha teheti, meneküljön árnyékba

A HungaroMet előrejelzése szerint szerdán napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szél nagy területen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között alakul. Késő estére 21 és 28 fok közé hűl le a levegő.

Narancs figyelmeztetést adtak ki több vármegyére

A veszélyjelzésben azt írták, ma az Északi-középhegység keleti felének kivételével nagy területen emelkedhet a napi középhőmérséklet 25, az Alföld déli felén, illetve a Dunántúl délkeleti részein helyenként 27 fok fölé.

Szombatig biztosan ilyen idő lesz

Mint azt a naphire.hu is megírta, a héten még a strandokon is elviselhetetlen lesz a hőség. A 7 napos időjárás-előrejelzés szerint folytatódik a nyáriasan meleg idő, sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést.

Müller Cecília elrendelte a hőségriadót

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. Kiemelték, hogy a hőség az egészséges szervezetet is megviseli, de a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők különösen veszélyeztetettek.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top