Connect with us

Sztori

Lövések, majd robbanások rázták meg Ajakot

600 négyzetméteren pusztítottak a lángok Ajakon, ahol a mesterlövészeket is be kellett vetni, hogy hatástalanítsanak több, a hőhatásnak kitett gázpalackot.

Kigyulladt, és teljes terjedelmében ég egy több száz négyzetméteres műszakivizsga-állomás Ajakon, a Vasút utcában – közölte a Katasztrófavédelem

Az épületben több jármű is volt, egy járművet kivontattak az egységek.

Teljes útzár

A kisvárdai, a baktalórántházi és a cigándi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat. A Vasút utcában teljes útzár van.

A kisvárdai, a baktalórántházi és a cigándi hivatásos, valamint az ajaki önkéntes tűzoltók a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral megfékezték a lángokat, és jelenleg már csak két vízsugárral hűtési munkálatokat végeznek Ajakon, ahol kigyulladt egy hatszázötven négyzetméteres műszaki vizsga-állomás a Vasút utcában. Az állomáson öt jármű állt, négyet kivontattak az egységek, egy kocsi azonban kiégett.

Az épületben több, különböző típusú gázpalackot is tároltak, amelyek közül kettő felrobbant. A többit a tűzoltók kihozták, majd folyamatosan hűtötték, ezek közül négyet mesterlövészek lőttek ki. Záhonyból és Nyíregyházáról vízszállítók érkeztek a munkálatokhoz, amelynek idejére a Vasút utca érintett szakaszát lezárták.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top