Connect with us

Sztori

Elmarad Hajdú Péter 20 évvel fiatalabb párja Láng Eszter esküvője,ez az oka

Elmarad Hajdú Péter 20 évvel fiatalabb párja Láng Eszter esküvője,ez az oka

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter első közös gyermeke 2022 februárjában született meg.

Hiába a 20 év korkülönbség, remek az összhang közöttük, így nem véletlen, hogy többekben is felmerülhet a kérdés: vajon mikor kerül sor az esküvőjükre?

A műsorvezető és kedvese már többször is kijelölték azt az évszakot, amikor egybe akarnak kelni, azonban két éve a kisfiuk születése, tavaly az új projektek miatt nem álltak végül oltár elé, ezenkívül Eszti leszögezte, hogy szeretné visszanyerni a szülés előtti alakját a nagy napra.

Négy éve már annak, hogy a páros eljegyezte egymást, idén pedig már bizakodva tekintettek a 2024-es évre az esküvő kapcsán, de úgy tűnik, ismét elmarad a nyárra tervezett ceremónia.

– Tervezzük az esküvőnket és már körvonalazódik is, hogy milyennek szeretnénk azt a napot. Az biztos, hogy megadjuk a módját. Meseszép helyszínen tartjuk majd és legalább száz fős násznéppel szeretnénk együtt bulizni a lagzin. Ez egyébként az egyik oka annak, hogy még keressük a tökéletes időpontot, hiszen nem könnyű ennyi emberhez dátumot igazítani” – kezdte a Borsnak Hajdú, aki tisztában van azzal, mikor nem tudják megtartani a nagy napot.

– Nem titok, hogy volt már egy kitűzött időpontunk, de az élet közbe szólt. Nem fontosabb a munka egyikünk számára sem, mint az esküvőnk, de mindkettőnk számára nagy lehetőségekkel kecsegtetett az élet és mi éltünk vele. Az érzelmeink biztosak, az üzleti élet viszont bizonytalan, így átcsoportosítottuk az energiáinkat. Eszter üzleti vállalkozása nagy lendületet vett, én pedig egy hatalmas projektet kaptam meg. Tíz ország tartozik hozzám egy nemzetközi bokszbajnokság szervezésében, ami rengeteg utazással jár. Emellett a Frizbi TV menedzselése is sok időt vesz el, így az idei nyarat is elengedtük az esküvőnk szempontjából. Pláne, hogy Eszti szervezi a táborát is. Az augusztus szóba sem jöhet, már csak babonából sem. A szüleim is akkor házasodtak és elváltak, és az én első házasságom is akkor köttetett… – folytatta gondolatmenetét és megjegyezte:

Most a szeptember tűnik a legsanszosabbnak, de ezt sem nevezném szentírásnak zárta le.

Blikk.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top