Connect with us

Sztori

Élő videó:Tüntetnek a Karmelita előtt

Novák Katalin és Varga Judit lemondása csak a kezdet. A pedofilsegítő kegyelmi ügye és az azóta kiszivárgó, vagy épp a Varga Judit exférjétől elhangzó információk a rendszer morális bukásának bizonyítékai” – írja a Momentum az általa szervezett tüntetés Facebook oldalán. 

A párt szerint a végső felelős Orbán Viktor és Rogán Antal, nekik üzenik, hogy „nem felejtünk, és nem hátrálunk, amíg felelősségre nem lesznek vonva.”

Helyszíni tudósítónk szerint a Karmelitánál egyelőre legfeljebb háromszázan gyülekeznek. A Partizán Magyar Péter vasárnapi interjújának részleteit játsszák a színpadi hangszórókból.

Elsőként Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom országgyűlési képviselője lépett színpadra. Orbán Viktor erkölcsi, morális és politikai válságba került szerinte. Féltjük a gyerekeket, azonnali választ követelünk  Orbán Viktortól és Rogán Antaltól – mondta, hozzátéve, szerinte félnek attól, hogy lelepleződik az aljasságuk, ezert bujkál majdnem egy hete Orbán Viktor.

És ezért fenyegeti börtönnel politikai ellenfeleit. Engem például koncepciós eljárásban börtönnel fenyeget. Én nem áldozat vagyok, hanem célpont. Áldozat az, aki öngyilkos lett, áldozat az, akinek belenyúltak az alsógatyájába, és amikor szólni akart, befogták a száját

– mondta a politikus.

Szerinte ez a kegyelmi botrány nem megy sehova.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top