Connect with us

Sztori

Elfogta a rendőrség,kiderült, mit tett a halálos lökés előtt a Thököly úti gyilkos

Hajtóvadászatot indított a rendőrség az után a 34 éves férfi után, aki szombat este, kilökött egy 66 éves férfi a Thököly útra egy taxi elé. Az áldozat azonnal meghalt, a gyilkos pedig elmenekült.

Kiderült, az idős férfi egy vendéglátóhely törzsvendége volt.

Szombat este óta sokkos állapotban vannak annak a kocsmának a tulajdonosai, amelyiknek egyik törzsvendégét egy 34 éves férfi kilökte egy taxi elé a Thököly úton Budapesten. Az idős pár elmondta, hogy esténként egy 15 éve összetartó baráti társaság szokott összegyűlni a vendéglátóhelyen. Így volt ez szombaton is, nem sokkal zárás előtt.

Ekkor a Tények információi szerint, az elkövető fél órával a zárás előtt lépett be a kocsmába. A mellékhelyiséget kereste, ahova be is ment. Mivel azonban közeledett a zárás, a pultos megkérte az ott lévő három törzsvendéget, hogy nézzék meg, hogy mit csinál a férfi már fél órája a mosdóban, illetve szólítsák fel a távozásra. Ekkor keveredett a támadó először szóváltásba a vendégekkel, akik közül az egyiket meg is ütötte. Majd kifelé menet összevitatkozott a 66 éves áldozatával, akit az utcán kilökött az autók közé. Egy taxi ment egy női utasával éppen a Thököly úton, amikor egyik pillanatról a másikra elé zuhant a férfi. Esélye sem volt megállni. Halálra gázolta. Az utas sokkot kapott. A férfi miután látta mit tett, elfutott.

A kocsmában, mint mondták, nem ismerték a férfit, bár többször bejárt a mellékhelységet igénybe venni. Éppen ezért azt gyanítják, hogy a környéken lakik. A rendőrség bekérte a környék térfigyelő kameráinak a felvételeit, hogy azonosítsák a férfit.

Így történt, hogy a rendőrség hétfő délután beazonosította a férfit, aki információnk szerint, a 7. kerületben lakik. Hajtóvadászat indult ellene, gondatlan emberölés miatt.

Elfogta a rendőrség D. Gábort, a férfit, akit a Thököly úton történt gyilkossággal gyanúsítanak.

D. Gábor a gyanú szerint január 27-én késő este dulakodni kezdett egy ismerősével egy, a Keleti pályaudvar közelében lévő kisvendéglő előtt, majd a vita során olyan nagy erővel meglökte áldozatát, hogy az az úttestre zuhant, ahol elgázolta őt egy autó, s a sérüléseibe belehalt. A férfi ellen hétfő délután indított hajtóvadászatot a rendőrség, este pedig már arról számoltak be, hogy elfogták őt. D. ellen egyébként két másik elfogatóparancs is érvényben van lopás, illetve testi sértés miatt.

Kedden délelőtt 10 órától egy sajtótájékoztatón számolnak be az ügy részleteiről.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top