Connect with us

Sztori

Ma temetik el Pistikét! Aki teheti jöjjön el a temetésére, és emlékezzünk meg Róla méltó módon

Kedves ismerősök !

Ez az iskolai zaklatás eredménye… Zaklatók most boldogok vagytok?A mi édes 16 éves fiúnkat ma temetjük el … Ma temetik el Pistikét! Aki teheti jöjjön el a temetésére, és emlékezzünk meg Róla méltó módon

 

 

Keressük a szavakat, de erre és ilyenkor nincs, csak a néma csend, a fájdalmas csendLegyen Pistinek béke és megnyugvás, aki ismerte, annak mosolya örökké emlékként ittmarad. Nyugodj békében ifjú, őszinte lélek!

Még felhívta az egyik barátját, hogy elbúcsúzzon tőle, aztán a vonat elé ugrott egy 16 éves fiatal Sümegnél – adta hírül a Tények. Feltehetően azért vetett véget az életének, mert a társai gúnyolták, csúfolták a súlya miatt.

Képünk illusztráció
Fotó: MH-archív/Csudai Sándor

A tini bántalmazásáról még videó is készült, amelyen az is jól látható, hogy az úton hazafelé az iskolából kirúgják a lábát, ő pedig a földre esik. Ezt követően a többiek ki is nevették.

Hirdetés

[ ]A fiú édesapját az a barát értesítette, akit felhívott, mielőtt a sínekre lépett volna, de ekkor már késő volt. A fiatalember szülei sokkban vannak, azonosítani sem tudták fiukat, egy ismerősüket kérték meg rá. A rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet – írták.

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ!
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top