Connect with us

Sztori

Kicsinálta, lenullázta: egymásnak ugrottak a képviselők a parlamentben

A DK szerint a kormány kicsinálta a titkosszolgálatokat. A kormány szerint a baloldal lenullázta a honvédséget.

A parlament mai ülésén a DK-s Vadai Ágnes azt mondta: ma nincsen fontosabb nemzeti valuta a biztonságnál, de Magyarországon „Orbán miatt nincs biztonság”. Az ellenzéki politikus szerint a kormány megtizedelte a honvédséget, az alacsonyan tartott fizetésekkel létszámhiányt okoztak a rendőrségnél – tette hozzá.

Emellett „kicsinálták a titkosszolgálatokat”, kiengedtek a magyar börtönökből csaknem 1700 embercsempészt, továbbá a letelepedési kötvényekkel sokakat engedtek be az országba – sorolta Vadai Ágnes. Azt is sérelmezte, hogy sem Ausztriába, sem Szlovákiába sem Szlovéniába nem lehet határellenőrzés nélkül bejutni.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában kiemelte: a baloldal kormányzása alatt lenullázták a honvédséget. Ezzel szemben az elmúlt években megindult a honvédség legnagyobb fejlesztési programja, és a regisztrált bűncselekmények száma is a felére csökkent.

Dömötör hangsúlyozta: nincs a migrációs politikának egyetlen vonatkozás sem, ahol a baloldal ne gyengítené az ország védelmi képességét.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top