Connect with us

Sztori

Elütöttek két rendőrt Újpesten,videó készült az esetről

A sofőr menekülőre fogta, mikor kutakodni kezdtek a kölcsönkocsiban. Most bíróság elé állították.

Közel két éve lejárt a jogosítványa egy húszas évei végén járó nógrádi férfinek, ennek ellenére úgy gondolhatta, nem bűn az, ha elszaladnak autóval Budapestre. Kölcsön is kért egy kocsit, majd szeptember 19-én este két utasával elindultak a főváros irányába – áll Központi Nyomozó Főügyészség hétfői közleményében.

Másnap kora hajnalban egy rövid pihenőt tartottak az egyik újpesti benzinkúton, ahol egy rendőrnek és egy polgárőrnek azonnal feltűnt, hogy nincs minden rendben az autóval, ezért ellenőrizni szerették volna a műszaki alkalmasságát.

A sofőr ezután nem volt hajnaldó odaadni sem a saját iratait, sem a forgalmit, de még azt is megpróbálta elmagyarázni, hogy bár ő foglalt helyet a bal első ülésen, nem ő vezetett, hanem a boltban lévő ismerőse.

A gyenge történet nem hatotta meg az egyenruhásokat, így folytatni akarták az intézkedést, ekkor azonban a férfi bepattant a volán mögé, majd kövér gázt adva elsodorta őket, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A garázdaság és ittas vezetés miatt már többször elítélt, bűnügyi felügyelet alatt álló gázolót hivatalos személy elleni erőszakkal és közúti veszélyeztetéssel vádolja az ügyészség, ítéletet a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság hoz hétfőn.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top