Connect with us

Sztori

Pintér Tibor brutális pofonokkal ütötte ki Dobrády Ákost! Itt a videó:

Vasárnap este már a Sztárbox első mérkőzése sem ment végig, a bíró ugyanis úgy ítélte meg a meccs egy pontján, hogy Dobrády Ákos nincs olyan állapotban, hogy folytatni tudja a küzdelmet.

Mikor a mérkőzésvezető megkérdezte a TNT énekesét, hogy szeretné-e folytatni az összecsapást, azt válaszolta: “nem tudom.”

A meccset felvezető kisfilmben Pintér Tibor így fogalmazott: “Amikor először kaptam komolyabb pofont, meglepődtem.”

Majd hozzátette: Szerinte minél több pofont kap a meccsig, annál jobb. Ellenfeléről, Dobrády Ákosról elmondta, mindig is nagyon szimpatikus volt a számára, ám most az a feladata, hogy legyőzze.

Dobrády Ákos így nyilatkozott: “Nagyon kemények az edzések  Nagyon megterhelő”. Arról is beszélt, 48 évesen már bőven érzi, a teste nem bír annyit, mint néhány évvel ezelőtt.

Az énekes a mérkőzés előtt Pintér Tibor Tenyának azt üzente, töltsön sok időt a lovaival, hacsak nem engedik be őket a Honvédkórházba

„Dobrády Ákos a mérkőzés elején még jól védekezett, miközben Pintér Tibornak is fogyott a levegője, de nem annyira, hogy ne tudjon bevinni két olyan erős ütést, hogy rá kelljen számolni Dobrádyra.

A második menetben újabb számolás következett, mely során az énekes nem tudta megmondani, akarja-e folytatni a mérkőzést, így a bíró véget vetett a találkozónak, és Tenya jutott az elődöntőbe” – olvasható az RTL összefoglalójában.

 

 

Itt pedig láthatod, hogy is alakult a mérkőzés:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top