Connect with us

Celebek

Curtis nekirontott Szegedi Fecsónak, de végül a második menetben kiütötték

A Sztárbox harmadik élő showjának legvártabb mérkőzése Szegedi Fecsó és Curtis között zajlott, ám ahogyan elkezdődött, éppen olyan hamar ért véget: Szegedi Fecsó ugyanis kiütéssel győzött a második menetben.

Szegedi Fecsó és Curtis mérkőzött meg a Sztárbox harmadik adásában, ám valószínűleg a nézők éhesen maradtak, ugyanis a két sztár meccse hamarabb véget ért, mint azt bárki is várta. Curtis a második menetben a földre esett, a bíró pedig lefújta a mérkőzést.

Curtis előzetesen többször hangsúlyozta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján. Már az első menetben gyorsan lerohanta ellenfelét, de hamar kifogyott a szuszból.

A The Voice coacha a második menetben többször is egyszerűen elsétált, hogy ezzel levegőhöz jusson. Végül Szegedi Fecsó kivárta a megfelelő pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan Curtis már nem is állt fel.Szegedi Fecsó edzője szerint nem volt egy szép mérkőzés, de bejött az, amire számítottak.

„Az edzőmmel erre készültünk, tudtuk, hogy nekem fog rontani, de szerencsére bejött az, amit gyakoroltam” – mondta Szegedi Fecsó, aki a győzelmét a születendő kisfiának ajánlotta.

„Elnézést, hogyha csalódást okoztam, nem tudtam úgy felkészülni erre a meccsre, ahogy az illet volna és meg kellett volna tisztelnem a ringet” – mondta Curtis, aki az est folyamán többször is elmondta, nem készült fel kellőképpen a meccsre, csupán hatszor ment le edzeni.

„Egy menet volt bennem” – mondta Curtis a mérközés után Héder Barnának, majd hozzátette, elmegy megünnepelni a vereséget.

Nézd vissza a mérkőzést az alábbi videón!

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top