Connect with us

Sztori

Tóth Gabi vallomása a válásról: beismerte, hibázott, de hiszi, hogy helyre tudja hozni

Tóth Gabi új dalában a válásról énekel. Most adta ki magából azokat a dolgokat ezzel kapcsolatban, amiket eddig nem akart.

„Átkozott nyár” – ezzel a címmel jelent meg Tóth Gabi legújabb dala. A szerzeménynek már a címe is mutatja, melyik időszakról szól: a válásáról énekel benne.

Augusztus 9-én egy ország döbbent meg, amikor Krausz Gábor kiírta, hat év és egy közös gyermek után külön utakon folytatják az énekesnővel.

Tóth Gabi vallomása a válásról

Tóth Gabi eddig részletesen nem szólalt meg a témában, csak utalgatott rá, hogy nehéz hónapok állnak mögötte. A videoklipet beharangozó Insta-posztban viszont hosszan kifejtette a gondolatait.

“Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség..?” – a dal ezen idézetével kezdte a bejegyzést, majd azzal folytatta, nem akarja mentegetni magát.

„Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál” – írta.

Azzal folytatta, mindig is különc volt, ezért igyekezett olyan emberek társaságát keresni, akik megértették.

Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam.

„De, “ Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje.”

Azzal zárta a sorait, azoknak küldi a dalt, akik voltak már hasonló helyzetben, akik többször is felálltak már a padlóról.

„Nem vagytok egyedül, mindig van miért, kiért küzdeni, továbblépni…”

Tóth Gabi exe kitálalt

Tóth Gabi és Trap Kapitány két évig voltak együtt. Az utóbbi megmondta az énekesnőnek, hogy borítékolhatóak a tettei következményei.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top